Kerstmis: Terrorkerst 2019

Wat is er nu leuker dan kerst met je familie én je vrienden vieren? Ik heb een jaar geleden een antwoord op die vraag geformuleerd, waar een vegan kerstdiner met 15 man uit is voortgekomen. En aankomende zaterdag is het alweer tijd voor de tweede editie! Een soort derde kerstdag met heerlijk eten en heel veel wijn.

First things first: Merry Christmas everyone!

Vorig jaar was het zo'n succes, dat ik dit heel graag als traditie wil houden. Het concept is eigenlijk dat we met de vriendengroep en aanhang lekker eten en heel veel wijn drinken. Wat ik tegelijkertijd heel leuk vind om te doen, is aan ze laten zien dat vegan eten helemaal geen straf is. Ik host het feestje, doe alle inkopen duurzaam en kook alles! Het is zo'n goed gevoel als je iedereen dan lekker ziet eten!

De rest van de avond zijn we vooral aan het gieren om alle hilarische dingen die we meemaken in onze levens. No more words needed, met uitstek een van de fijnste avonden in mijn jaar!

Niks is mooier dan de liefdes van mijn leven zien genieten.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.