Blog


Als ondernemer en mens ben ik nieuwsgierig aangelegd. Als ik iets meemaak, doe of ergens van onder de indruk van ben, wil ik weten hoe het in elkaar zit en waarom ik doe wat ik doe. En om jou mee te nemen in die processen, schrijf ik alles op in blogs.

Hoe maak ik goede SEO-content? (SEO-serie deel 3)

Nu in deel 1 en deel 2 van deze serie de basiskennis over zoekmachineoptimalisatie is opgedaan, denk ik dat het tijd is om de praktijk te ondervinden: hoe zorg ik er met content voor dat mijn website door gevonden wordt door zoekmachine(gebruikers)? Oftewel: hoe schrijf ik goede SEO-content?

Lees meer »

Hoe optimaliseer ik mijn website voor zoekmachines? (SEO-serie deel 2)

Weet je nog dat ik het de vorige blog had over belangrijke begrippen als het gaat om de wondere wereld van zoekmachineoptimalisatie? Goed om je geheugen even op te frissen. In het tweede deel van het onderzoek naar SEO (vanuit de Google Search Central) ga ik namelijk dieper in op het optimaliseren van je website. Deze blog gaat dan ook over hoe je Google een handje kunt helpen jouw content te vinden en wat de do’s en dont’s zijn in paginaopimalisatie.

Lees meer »

Hoe wordt mijn website gevonden door zoekmachines? (SEO-serie deel 1)

Search Engine Optimization, oftewel zoekmachineoptimalisatie: voor velen een lastig staaltje digitale hocus pocus. En voor mij eigenlijk ook, dus ik ga uitzoeken wat het is en hoe je er het beste mee om kan gaan. Want zeg nu zelf, jij wilt ook dat jouw website als een van de eerste zoekresultaten boven komt drijven zodra een potentiële klant op jouw sector of werkzaamheden googelt. In deel 1 van deze SEO-serie geef ik antwoord op de vraag: Hoe wordt je website door zoekmachines gevonden?

Lees meer »

Bruiloftfotograaf gezocht? OHMYGAAB zorgt voor onvergetelijke herinneringen

De afgelopen jaren heb ik me mogen ontwikkelen in mijn grote liefde: bruiloften fotograferen als trouwfotograaf. Ik wilde dit al heel lang doen, maar durfde nooit zo goed de stap te zetten. Je legt een dag vast die iedereen maar één keer meemaakt met diens partner. De druk die dan op jou als fotograaf ligt, althans, de druk die ik mezelf opleg, maakte die stap voor mij heel groot.

Lees meer »