Inspo: Pannenkoekplantje

De zomer komt eraan! Onze pannenkoekplanten slaan namelijk op hol. Afgelopen twee weken heb ik 30 (!!!) stekjes kunnen knippen! Zoveel heb ik er nog nooit gehad! En jij mag er een hebben als je wilt.

De plantjes zijn natuurlijk geen onderdeel van mijn business, maar plantjes verzorgen is wel iets waar ik me graag mee bezig houdt naast werken voor OHMYGAAB. In ons appartement staan denk ik wel 50 verschillende planten. Ik weet dus niet waar ik nog 30 pannenkoekplantjes moet laten! Daarom geef ik ze graag weg aan contacten van Designbureau OHMYGAAB.

 

Plantjes verbeteren de luchtkwaliteit van bijvoorbeeld je kantoor of je huis! Zo zuiveren kamerplanten de lucht en blijft de lucht vochtig. Droge lucht werkt namelijk niet zo fijn, omdat je er hoofdpijn en droge luchtwegen van krijgt! Superfijn om er dus een paar te hebben.

 

Zou jij een plantje willen adopteren? Klik hier en geef aan dat je er eentje wilt!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.