Happy New Home

Ondanks de gekke tijd waarin we nu leven, stond mijn privéleven allesbehalve stil. Sinds april ben ik namelijk trotse mede-huurder van een appartementje in hartje Veenendaal!

Voor OHMYGAAB betekent dat alleen het bezoekadres wijzigt, voor de rest heb ik nu alleen een ander kantoor waar ik zelf werk!

Dit appartement was een buitenkans! Met bijna 70 vierkante meter is het huis groot en ruim genoeg voor ons tweeën (en hopelijk op den duur een viervoeter erbij). De indeling is ontzettend economisch: alle ruimte is optimaal benut. Dit resulteert in een heel ruim washok, een extra groot balkon en een heel open woonkamer. De ramen lopen namelijk van de vloer tot aan het plafond!

 

Ik houd enorm van de seventies en hoe de huizen er toen uitzagen. Vintage noemen we dat tegenwoordig. Het is voor mij een heel groot cadeau dat we een woonkamer en kantoor in kunnen richten, helemaal zoals wij dat willen. De vintage-look is rijkelijk aanwezig! Je kan natuurlijk ook wel raden dat ik het per definitie heel fijn vindt om tweedehands spullen een tweede leven te geven, dus we hebben ook zoveel mogelijk meubels en hebbedingetjes van de kringloop vandaan. Ons kleine dressoir komt van Thuis Bij Mau, een ontzettend gaaf vintage winkeltje in de Passage van Veenendaal. Zij knapt meubels op en verkoopt deze dan weer! Ook heeft ze sieraden, lampen, beelden en nog veel meer. Echt een aanrader als je nog iets unieks voor in je huis zoekt.

 

Maar goed, ik ben dus een stukje verderop in Veenendaal verhuisd! Ik dacht altijd eerst de grotere steden op te willen zoeken, maar ik merk dat ik heerlijk op mijn plek zit in dit centrale, redelijk grote dorp. Ik kan overal makkelijk naartoe, wat natuurlijk ontzettend handig is als ik naar klanten toe wil! En dit appartement is ons eerste droomhuisje, dus we moesten wel!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.