Inspo: Retro Prints

De tijd gaat echt ontzettend snel, april is voorbij gevlogen! Het scheelt dat ik ondanks de quarantaine, mezelf elke dag wel kon vermaken. Deze maand heeft immers gedraaid om mijn verhuizing, dus dan zie je elke dag wel iets anders om te doen. 

Zo zie je elke dag je huis weer een stukje meer van jou (eigenlijk ons) worden. Alle grote meubels staan erin, de keuken is ingericht, je tandenborstel staat op de wasbak. Als je daar allemaal klaar mee bent, heb je ruimte om je woonkamer te personaliseren. Zo kwam ik terecht bij Fotofabriek.

 

FOTOFABRIEK

Dit bedrijf zit in het noorden van het land en drukt de meest toffe fotoproducten. Je kan fotoboeken, wanddecoratie, maar ook visitekaartjes laten drukken. Fotofabriek is de winnaar van de Fotoboekentest 2019 en heeft verschillende reviews én inspiratieproducten van klanten online staan, dus ik was erg benieuwd hoe mijn drukwerk eruit zou komen te zien!

 

Ik heb de retroprints besteld, tweemaal een setje van acht prints. Deze zijn een heel leuke optie van alle fotoafdrukken die je kan laten maken! Mijn vriend en ik zijn afgelopen september naar Israël geweest (ook hierover heb ik een blog geschreven) en deze herinnering wilde ik graag voor ons vereeuwigen op de muur met deze leuke prints!

 

Misschien is het op deze foto’s niet helemaal te zien, maar de drukkwaliteit is echt fenomenaal. Je ziet op de donkere foto’s de schitteringen van het licht zelfs die mijn camera met RAW-bestanden heeft vastgelegd (en die ik in de nabewerking uiteraard naar voren heb laten komen). 

De prints zijn vrij klein, het hele product is 13x10 cm, de foto zelf 8,5x8,5 cm. Echt heel tof hoe op zulke kleine fotoproducten zoveel details te zien zijn. Een leuk detail is ook de achterkant van de print. Die heeft een in plaats van de foto een zwart vlak. Heel leuke touch, net als een echte polaroid!

Houdt er wel rekening mee dat de foto, die normaal waarschijnlijk een verhouding van 4x3 heeft, dus vierkant wordt gedrukt. Gelukkig is dat heel goed aan te passen in de gebruiksvriendelijke editor van de website. Je uploadt de foto’s, de editor zet ze automatisch in een mock-up van de prints, waardoor je gelijk ziet hoe het eindresultaat eruit komt te zien. Als laatste kan je de positie van de foto’s nog aanpassen, zodat het deel van de foto wordt gedrukt zoals jij dat wilt.

Ik was binnen 10 minuten klaar met de bestelling! Fotofabriek is een enorme aanrader als je gek bent op kwalitatief geweldig gedrukte fotoproducten!

 

Om eerlijk te zijn heb ik ze nog niet opgehangen op mijn fotomuur! Dat gaat begin volgende maand gebeuren, omdat er nog een aantal schilderijen bij komen. Deze moeten uiteraard afgemeten aan de muur :)

 

Ik hou jullie op de hoogte betreft het eindresultaat! 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.