Inspo: What To Do

Dat is pech, wc-papier weg! Ondanks de Corona-crisis van het moment, ga ik online en vanuit huis lekker door met wat ik het liefst doe: vormgeven en mooie dingen maken! De angst voor het onbekende is bij de meeste mensen een reden om zich op het ergste voor te bereiden, maar ik zit voor nu nog goed achter mijn laptop!

Het is nú juist belangrijk om met volle kracht vooruit te gaan! Doordat de economie nu best wel een klap krijgt en redelijk stil komt te liggen, heb ik nu de tijd om me te richten op wat ik al heel lang wilde doen: verdiepen!

 

Zo houd ik mezelf nu bezig met het volgende:

1. Boek lezen over Klanten Binden

2. E-book lezen over 'How To SEO'

3. Filmpjes kijken over tutorials voor Photoshop en Illustrator

 

Het is nu een kwestie van meer tijd 'moeten' investeren in dingen waar je niet direct liquide middelen voor terugkrijgt, om het zo maar even te zeggen. Ik hou me voor dat het nodig is om geen boodschappen, maar nuttige kennis te hamsteren in deze periode! Daar hebben we per slot van rekening nu alle tijd voor!

 

Voor iedereen die dit leest: ik wens jullie een goede gezondheid toe!

 

Wat doe jij nu om jezelf te ontwikkelen? Let me know!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.