Project: Casandra

Deze week was weer een topper! Ik ben namelijk aangenomen als business consultant voor de startup van een vriendin van mij. Zij is naar het idee van haar ouders een business aan het opzetten die ervoor gaat zorgen dat ouderen met een immigratieachtergrond zich veilig en geaccepteerd voelen. En of ik daaraan mee wil helpen!

Zij heeft mij gevraagd te helpen met het business- marketing- en financieringsplan. Hier ben ik zowat mee doodgegooid tijdens mijn opleiding en heb er door mijn projecten zeker koek van gegeten. Supergaaf dat ik hiervoor wordt gevraagd! 

 

Op dit moment kan ik er nog niet zo veel over vertellen, maar jullie kunnen zeker nog een blog verwachten als alles op poten staat. I’ll keep you posted!

 

What's in it for you?

Door dit project heb ik me op praktisch niveau meer verdiept in wat het betekent om een startup op te zetten. Zo zijn er een aantal algemene, persoonlijke en juridische zaken boven komen drijven die handig zijn om in acht te nemen als je een bedrijf gaat beginnen. Hiervoor heb ik een stappenplan gemaakt, mét inhoudsopgave en uitleg per hoofdstuk over wat er nodig is voor een goed ondernemingsplan. Zo krijg jij binnen no-time de financiering en/of partners binnen die jij nodig hebt om operationeel te kunnen worden. 

 

Ben je benieuwd wat dat plan inhoud? Laat het me weten! Dan krijg je van mij gratis de uitleg toegestuurd. Veel succes alvast!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.