Waarom OHMYGAAB?

Ik snap dat jij als business-owner nu op je telefoon of laptop dit blogbericht leest en denkt: ‘Ja, weer zo’n ontwerper die de prijzen niet vrijgeeft en niet verteld wat ik kan verwachten’. Ik snap die frustratie! Aan de hand van deze blog ga ik je helpen met een beetje meer zekerheid te krijgen, zodat we zonder twijfel kunnen samenwerken voor het mooiste resultaat!

1. Ik ga tot het maximale!

Ik stop niet tot jij tevreden bent! Nu zitten hier natuurlijk altijd een aantal voorwaarden aan vast: ik kan niet het dubbele aan tijd investeren zonder daar iets extra’s voor te vragen.Daarom heb ik daar een oplossing voor bedacht: ik zorg altijd voor 3 opties (tenzij je natuurlijk zelf al verder bent in je conceptontwikkeling). Vaak stuur ik als eerste één optie op, om te kijken wat je daarvan vindt. Mocht je meer willen zien, dan krijg je nog twee opties. Aan de hand daarvan kan je de mooiste of het beste uit de drie kiezen voor een eindresultaat. Zo zorg ik ervoor dat jij altijd 100% tevreden bent met het resultaat! De prijs is natuurlijk altijd al vastgelegd in de offerte en daar wijk ik niet vanaf, mits er aan drie feedbackrondes wordt gehouden! Efficiënt en klantgericht, toch?

 

2. Creatieve geesten kosten geld

Ik zet me altijd voor de volle 100% in, omdat ik niets liever doe dan mensen met mijn (foto)grafische skills blij maken. Zo’n creatief proces is echter best lastig en kost veel tijd. Je ontmoet elkaar, ik doe inspiratie op, maak schetsen, teken ideeën uit, doe nog meer inspiratie op, bepaal kleuren en vormen, werk schetsen uit in Illustrator.. En ik kan nog wel even doorgaan en dan ben ik nog niet eens begonnen over fotografie. De waarde van een creatieve uiting ligt daarom heel hoog.
De manier waarop ik dat aanpak: ik vraag het liefste eerst naar jouw budget. Wat heb jij ervoor over? Dan pas bepaal ik bij mezelf: vind ik het waard om dat voor die prijs te doen? Dan kom ik met een tegenbod, waardoor we er eigenlijk altijd samen uitkomen!
 

3. Wat mij anders maakt?

Waarom zou je dan voor mij gaan? Ten eerste: ik ben 24/7 bereikbaar, via een bericht met OHMYGAAB, via mijn mail info@ohmygaab.nl, via mijn Instagram ohmygaab_design en via WhatsApp of bellen op 06 11 26 72 39. Dat zorgt ervoor dat de communicatie snel en op jouw manier kan verlopen. Ik vind dat enorm belangrijk, omdat ik graag op menselijk niveau wil werken. Je vrienden app je ook zo snel als je kan terug! 
 
Daarnaast werk ik dus, zoals bij punt 1 beschreven, net zo lang samen tot jij tevreden bent met het resultaat! De bedoeling is om jou te ontlasten van werk (wat je zelf misschien niet eens zo makkelijk zelf zou kunnen) en je blij te maken met een creatieve uiting in welke vorm dan ook om jou en/of je bedrijf te versterken.
 
Als laatste: ik ken de markt. Ik heb een commercieel economische studie op de kunstacademie gevolgd en ik werk hiernaast als recruiter. Door deze kennis weet ik dus op welke manier jij je bedrijf kan onderscheiden ten opzichte van de rest van de markt. En daar help ik je ontzettend graag mee.
 
Voel je dus absoluut vrij om contact met me op te nemen, om te zien wat ik voor je kan betekenen!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.