Inspo: Insta

Ik ga binnenkort aan de slag met een doelgroeponderzoek voor OHMYGAAB. Ik heb besloten om mijn instagram-pagina daarom goed te onderhouden, want je sociale media is je online visitekaartje. Om die reden heb ik dan ook de laatste week veel tijd gestoken in het opzetten van een contentkalender en een plan met wat ik wil posten. En wauw, dat kost een bak tijd zeg!

Gelukkig krijg ik er wel veel energie van! Ik vind het supergaaf om te zien hoe ik mezelf ontwikkel in mijn werk. Daarnaast is het vet om te zien hoe je concept wat je in gedachten had, er tof uitziet in je profiel. 

 

Ik had bedacht dat ik een contrast in mijn profiel wilde creëren, door fotografie per post af te wisselen met een illustratie of typografie met zwarte achtergrond. Zo laat ik per post een stukje zien, maar het profiel in zijn algemeenheid ziet er dan ook als een geheel uit. Daarnaast heb ik ideeën bedacht om van 9 post achter elkaar ook weer een geheel te maken, met datzelfde contrast erin. 

 

Op deze manier ga ik kijken welke posts aanslaan, of de interactie verhoogt en natuurlijk of ik nieuwe volgers krijg! Volg je mij nog niet? Check my insta and follow me!

 

Morgen komt daar het eerste deel van op mijn insta-pagina. Zaterdag komen de foto’s van Project Hortus erbij op de manier zoals ik heb uitgelegd! So stay updated and let me know what you think <3

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.