Inspo: Studio Fingerprint

Een van de dingen die mij het meest geïnspireerd hebben om te doen wat ik nu doe, is de manier waarop een ontzettend fijne vriendin van mij zichzelf heeft ontwikkeld. Marieke, eigenaar van Studio Fingerprint, heeft er onder anderen voor gezorgd dat ik sta waar ik nu ben.

Ik ken haar van heel vroeger, toen we samen op dansen zaten. We raakten aan de praat en dat leidde uiteindelijk tot samen leuke dingen doen en veel, heel veel koffie drinken om onze drukke levens te bespreken.

Een hele tijd geleden had zij een afstudeeropdracht waar ze wel wat extra handjes voor kon gebruiken. Toevallig was ik daar om te helpen. Ik zat zelf nog op de middelbare school, dus dat ik mocht helpen met een afstudeeropdracht vond ik supertof. Ik was wel geïnteresseerd in audiovisuele middelen, ontwerpen en mooie dingen maken, maar ik had nog geen tijd gehad in mijn leven om me daar in te ontwikkelen. Ik maakte me meer zorgen om mijn examen Latijn.

Desondanks wist ik wel het een en ander van film en montage, dus ik pakte deze kans met beide handen aan. Het resultaat wat eruit kwam, is een filmpje waar we nu allebei hartelijk om kunnen lachen. Laten we zeggen dat ik blij ben dat er een stijgende lijn in mijn ontwikkeling als kunstenaar zit.

 

Anyhow, Marieke vertelde me altijd wat haar plannen waren en hoe ze de rest van haar leven voor haar zag. Elke keer als ik daarover praatte met haar kreeg ik energie om ook het maximale uit mezelf te halen en niet te luisteren naar wat mensen zeiden. Als je het zelf gelooft en je omgeeft met mensen die ook in jou geloven, dan gaat het je lukken.

Zij is daar echt een platinum voorbeeld van. Met haar eigen kantoor heb ik nu ook een plekje om op terug te vallen met OHMYGAAB. Supertrots om te kunnen zeggen dat we nu dus ook zakenpartners zijn.

 

Meer weten over Studio Fingerprint? Check de site!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.