2020 - Here I Come

OMYGAAB & WERKTALENT

Afgelopen jaar zijn er zo ontzettend veel gave dingen gebeurd. Ik ben bijvoorbeeld nu officieel een alumnus van de Hogeschool voor de Kunsten te Utrecht. Voor mij als afgestudeerde KE’er (opleiding Kunst & Economie) gaan de deuren van de bedrijfswereld nu echt voor mij open.

Tijdens mijn afstudeerperiode heb ik de ondernemerswereld mogen ontdekken met een compagnon. We zijn samen een bedrijf gestart welke draaide om de strategie van bedrijven op een creatieve manier in kaart te brengen, om zo bedrijfsprocessen te verbeteren. Op die manier konden we onze klanten helpen met het genereren van meer leads, meer klanten en dus meer omzet. 

 

We zijn een tijdje geleden ver van elkaar vandaan gaan wonen, dus we besloten allebei onze eigen weg te gaan. Zo is designbureau OHMYGAAB ontstaan. Ik ben naast strategisch adviseur (op gebied van branding) nu dus ook fotograaf en grafisch ontwerper. Denk aan een photoshoot op locatie, een logo ontwerpen en conceptontwikkelaar.

 

Daarnaast heb ik mijn contract mogen ondertekenen bij WerkTalent Veenendaal, waar ik vanaf december als intercedent aan de slag ga.

 

Op deze manier ga ik 50/50 mijn tijd verdelen met ondernemen en werknemer zijn. Dus heb je hulp nodig met fotografie, branding, designen of het vinden van een leuke baan? Then I’m your man! :) 

 

Ik hoop dat iedereen net zo veel zin heeft in 2020 als ik!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.