Bruiloftfotograaf gezocht? OHMYGAAB zorgt voor onvergetelijke herinneringen

De afgelopen jaren heb ik me mogen ontwikkelen in mijn grote liefde: bruiloften fotograferen als trouwfotograaf. Ik wilde dit al heel lang doen, maar durfde nooit zo goed de stap te zetten. Je legt een dag vast die iedereen maar één keer meemaakt met diens partner. De druk die dan op jou als fotograaf ligt, althans, de druk die ik mezelf opleg, maakte die stap voor mij heel groot.

Ervaring in opdoen in bruidsfotografie

Voor alles is een eerste keer. En het ging goed, steeds beter. Ik heb zelfs een keer een bruiloft op het strand vastgelegd, waar iedereen zag hoe mijn lens kapot ging. Ik moest gebruik maken van mijn minst favoriete reservelens, waar ik enorm van baalde. Door omstandigheden had ik minder gear bij me dan ik had gewild, dus toen het gebeurde voelde ik de grond onder mijn voeten vandaan zakken. Ik dacht alleen maar: 'Doorbijten, komt goed. Dan maar veel uur nabewerken.' Eenmaal opgeleverd waren de gasten en het bruidspaar erg over de foto's te spreken. Toen viel voor mij het kwartje. Als zelfs dit goed was uitgepakt, durf ik alle trouwerijen te fotograferen.

 

Waarom bruiloften fotograferen zo fantastisch is

De zenuwen vooraf, de pure emotie naar het altaar en de gezellige sfeer op het feest: alles is geweldig om vast te leggen. En natuurlijk is het  op reacties als: 'Wat heb je die momenten mooi vastgelegd!' en 'Oh, wat heb je [naam] er leuk op gekregen!' Met die foto's zorg je ervoor dat zelfs de kleinste herinneringen van zo'n dag nooit worden vergeten. Daar doe ik het voor.

 

Heb je voorbeelden van trouwfotografie?

Ja. Maar ik kan niet zo maar alles laten zien! Met de bruidsparen spreek ik van tevoren altijd af waar ze zich fijn bij voelen over wat ik van hun trouwdag deel op mijn website. Als het antwoord dan is: 'Liever niet', dan respecteer ik dat. Wel heb ik een digitale sneak peak van het bruiloften. Mocht je die willen zien, bijvoorbeeld omdat je zelf nog op zoek bent naar een trouwfotograaf, neem dan contact met me op. Dan stuur ik je de sneak peak toe en beantwoord ik al je vragen.

 

Wat zijn de kosten van een trouwfotograaf? 

Dat is en blijft lastig om zo te zeggen. Het ligt eraan hoeveel uur je foto's wilt maken en hoeveel foto's je opgeleverd wilt. Weet wel dat je na een kennismaking je absoluut niet verplicht bent om de opdracht direct bij die fotograaf neer te leggen. Pas als je akkoord geeft op de offerte, dan begint de opdracht. Voor die tijd heb je dus alle tijd en ruimte om te bedenken door wie je je bruiloft wilt laten fotograferen en hoeveel geld je daaraan wilt uitgeven.

 

En ben je benieuwd naar meer werk van OHMYGAAB, neem vooral een kijkje in het portfolio:

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.