OHMYCARD: het digitale visitekaartje

Telkens papieren visitekaartjes laten drukken is verleden tijd. Je kan vanaf nu het digitale visitekaartje 'OHMYCARD' bestellen. Met dit visitekaartje kan je al je contactgegevens delen in slechts één beweging. Je hoeft de kaart alleen maar tegen iemands telefoon te houden. Snel, eenvoudig en duurzaam.

 

Waarom een digitaal visitekaartje?

Het probleem waar ik zelf altijd tegenaan liep met mijn eigen papieren visitekaartjes, is dat ik ze altijd vergat mee te nemen. Zodra de voorraad die ik in mijn tas stopte op was, vergat ik ze vaak aan te vullen, waardoor ik op evenementen zonder stond. Ook bleven ze niet erg mooi als ze een tijdje in een tas hadden gezeten.

 

Met de OHMYCARD heb ik dat probleem niet meer. Deze stevige kaart ter grootte van een bankpas stop je in je portemonnee of je telefoonhoesje en heb je daarom altijd bij je. De OHMYCARD is bovendien een duurzame optie: je hoeft er maar één te bestellen. Zo bespaar je papier, drukwerk én geld. 

 

 

Hoe werkt de OHMYCARD?

De OHMYCARD is een digitaal visitekaartje die is uitgerust met zowel NFC (Near Field Communication) als een QR-code. Als je de kaart tegen de bovenkant van iemands telefoon aanhoudt, leest de NFC-chip de OHMYCARD uit en wordt de link naar jouw persoonlijke contactkaart zichtbaar. Heeft iemand een oudere telefoon zonder NFC-chip? Geen probleem! Dan kan diegene de QR-code op de achterkant van de kaart scannen.

 

 

Moet ik een app downloaden?

Je hoeft geen speciale app te downloaden om de kaart te gebruiken. De NFC-chip zit namelijk standaard in veel nieuwere smartphones. Als je geen NFC-chip in je telefoon hebt of je NFC staat uitgeschakeld, kan je de QR-code op de achterkant van de kaart scannen met je camera-app. Zo kan iedereen bij je digitale visitekaartje! Je kan alle gegevens vervolgens met één tik opslaan in je contacten.

 

Hoe werkt het bestellen van de OHMYCARD?

Zodra je jouw gegevens hebt ingevulde en de bestelling hebt afgerond in de webshop, krijg je een design van de voor- en achterkant toegestuurd op basis van de huisstijl van je bedrijf. Of jouw wensen. Als je daar blij mee bent, wordt jouw persoonlijke contactpagina aangemaakt en de OHMYCARD gedrukt. De kaart krijg je, als alle informatie compleet is bij je bestelling, in een week toegestuurd.

 

Ben je enthousiast geworden?

Bekijk het product in de shop en bestel direct jouw persoonlijke OHMYCARD!