Update: ik ben weer terug!

 

Het is alweer ruim een jaar geleden dat ik voor het laatst een blog heb geschreven. De laatste tijd moest ik er steeds meer aan denken, ik mis het toch om op dagen als deze van me af te schrijven. En met dagen als deze bedoel ik zaterdagochtend om zes uur, als de gemiddelde Nederlander zich toch nog even omdraait.

Het leven gaat goed! OHMYGAAB is een vaste clientbase aan het opbouwen, daar ben ik echt heel trots op. Over een paar reguliere projecten zal ik wel vertellen in de komende blogs. 

 

Nieuwe baan én eigen bedrijf

Daarnaast heb ik een topbaan bij LVB als projectmanager. Ik ben medeverantwoordelijk voor een aantal projecten van onze grootste klant en ik ben inmiddels de go-to person op het gebied van technisch management. Denk bijvoorbeeld aan CMS'en en Adobe pakketten.

 

 

Careerwise ben ik dus helemaal happy. Het combineren van een eigen bedrijf en een bijna-fulltimebaan wordt wel steeds lastiger omdat mijn rol bij LVB steeds groter wordt, maar tegenwoordig sta ik gewoon vroeger op om alles voor elkaar te krijgen.

 

Thuiswerken

Wat mij het afgelopen jaar enorm heeft geholpen om alles voor elkaar te krijgen, is het thuiswerken, ondanks de schade en pijn die corona heeft aangericht aan de wereld. Ik moet een uur naar LVB reizen, want ik met groot plezier doe, maar twee uur van je dag extra scheelt echt wel als je nog even iets af wilt maken, of gewoon even de tijd wilt nemen om een uitgebreid vegan diner op tafel te zetten. Het nieuwe normaal bevalt me wel, nu ik ook weer de vrijheid heb mijn collega's op kantoor te zien!

 

OHMYGAAB heeft ook een flinke doorloop gehad. Omdat ik zo druk ben bij LVB, heb ik met mijn designbureau tijd voor zo'n twee opdrachten per week, afhankelijk van de omvang natuurlijk. Het hele jaar - behalve de eerste maanden van de coronacrisis -  heb ik elke week wel iets te doen gehad: dat is een lekker gevoel. 

 

I'm back

Ik ga nog veel meer schrijven. Beloofd. Ik heb leuke opdrachten om over te vertellen, ik heb veel meegemaakt en verwacht dat de komende tijd ook te bljiven doen! 

 

Nieuwe spiegelreflexcamera

Overigens is mijn spiegelreflex camera, helaas door de leeftijd, aan vervanging toe. De laatste fotoshoot was minder kwalitatief op niveau dan ik wilde, dus het is echt tijd voor een nieuwe camera! Dat wordt gelijk de volgende blog.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.