Project: KookUwOnkruid

Eind mei kwam ik tot mijn verrassing in contact met een getalenteerde tuinontwerper: Sander Stam, eigenaar van Stam Tuinvormgeving. Hij is een bekende lokale ondernemer, met een passie voor perfectie dat zich uit in prachtige tuinen voor particulieren en bedrijven in Veenendaal en Ede.

Hij heeft vanuit het verbod van chemische bestrijdingsmiddelen voor onkruid een oplossing bedacht voor het lokale onkruidprobleem van mens en bedrijf: een onkruidkokende bakfiets, beter bekend als KookUwOnkruid.

Deze bakfiets heeft een bolderkar met een grote waterkoker erin, waaraan een sproeier bevestigd zit. Supergaaf om naar het stomende water te kijken, maar nog toffer is de werking ervan! Het kokende water gaat diep de grond in, waardoor onkruid helemaal dood gaat.

 

KookUwOnkruid & OHMYGAAB

Jullie weten waarschijnlijk wel dat dit een project is wat ik ontzettend graag steun. Voor duurzame oplossingen mag je mij altijd wakker maken. De vraag vanuit Sander voor OHMYGAAB was of ik wilde zorgen dat heel Veenendaal KookUwOnkruid kent!

Dus ik ben nu druk bezig met ontwerpen, plannen en bellen om iedereen met dit geniale idee te inspireren. Kende jij KookUwOnkruid al?

 

P.S. De folder heb ik ook mogen maken! Volg KookUwOnkruid op Instagram en Facebook om van alle ontwikkelingen op de hoogte te blijven!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.