Project: Bosheurne

Vanuit mijn al bestaande klantenkring is er laatst weer een aanvraag binnengekomen: de uitwerking van verscheidene marketing-producten met de bestaande huisstijl en het logo wat ik al eerder voor Boerderijwinkel Bosheurne heb gemaakt. 

Ik was enorm verrast en blij dat ik weer een telefoontje kreeg van de moeder van de familie! Samen met haar gezin opent zij in april een eigen boerderijwinkel, met verse producten uit de streek.

 

Voor de weg naar de winkel toe heb ik twee spandoeken ontworpen, die aangeven hoe ver het nog is en waar je heen moet. Lekker simpel en bourgondisch, daar houden ze namelijk van! Ik had ook de kleuren van de website als uitgangspunt genomen. Die zie je bijvoorbeeld in het visitekaartje en in de voucher terugkomen. 

 

Ik word heel blij van klanten die na een bepaalde periode weer aan je terugdenken. Nog mooier is als ze dan ook vanuit die gedachte een nieuwe opdracht voor je hebben! Ik wil ook graag meer aan relatiebeheer gaan doen. Niet een e-mailfunnel opzetten, maar hier en daar een presentje is volgens mij best een goed idee! Uiteindelijk doe ik dit toch om mensen blij te maken met mooie ontwerpen en foto’s. 

 

Anyway, dit was weer een geweldige opdracht en ik hoorde van de familie dat ze erg tevreden zijn met het resultaat. Weer een geslaagd project!

 

Kijk in mijn design portfolio voor de mooie dingen die ik voor deze lieve familie heb gemaakt! En houdt ook de website in de gaten, in april gaan ze helemaal live! 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.