Origineel cadeau: maak een illustratie van jouw gezin

Zelf kan ik haast niet genoeg krijgen van alle familieportretten in huis. Overal vind je wel foto's van mijn gezin, mijn hond, mijn vrienden en vriendinnen. Extra leuk is dan een beetje onderscheid te maken in alle soorten plaatjes die je in je huis hebt staan. Ik denk dan wel eens: hoe kan ik mijn fotomuur nét een beetje extra spice geven?

Origineel verjaardagscadeau

Iets wat in eerste instantie niet eens mijn idee was, rolde later uit tot een stroom aan leuke opdrachten. Een collega van mij wilde graag een origineel cadeau geven voor de verjaardag van haar vriend, en vroeg mij een illustratie te maken van hen en de twee katten. Een ontzettend leuke opdracht, met een prachtig resultaat. Ik leverde haar namelijk een digitale illustratie aan, welke zij heeft laten drukken. Zo schittert het getekende familieplaatje nu bij hen in de woonkamer.

 

Vrijheid in positionering

Nadat zij mij meerdere foto's van haarzelf, haar vriend en katten had gedeeld ben ik gaan schetsen. Omdat het een illustratie is, kan je alle kanten op met de poses, vooral bij de katten. Zo zie je in het resultaat hierboven dat de ene kat in de armen ligt en de ander op de schouder zit. Je kan dus precies aangeven hoe en waar je alles en iedereen gepositioneerd wilt hebben.

 

Na dit geïllustreerde portret volgden er meer - bij illustraties in mijn portfolio kan je meer voorbeelden bekijken.

Wil jij ook je vriend, je oma of je moeder verrassen met een illustratie van je gezin, familie en/of huisdieren?